preSTAT

preSTAT

Proč nutí mě Ti psát?
ty stejné dokola rýmy,
s písmenem t na konci.
Proč nemůžu přestat,
vzbouzet se v touze,
s myšlenkami nesmyslnými,
v tak mě temné noci.
Vedle sebe tě hledat,
do prázdna dívat se dlouze,
přestát ty chvíle bez obejmutí.
Proto musím přestat a přestát to,
že už ti nebudu psát
a dál tě hledat.
Jen tiše,i mile
Milovat.
Autor zde.neck, 03.09.2023
Přečteno 145x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Psavec, Kaňka, Žluťák
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Slova...chvíle bez obejmutí...jsou silná.
Tiše milovat...to je též velice silné

14.09.2023 13:13:02 | mkinka

Děkuji Ti mikinko

18.09.2023 14:57:25 | zde.neck

Rádo se stalo, zde. necku.

18.09.2023 15:01:25 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí