City

City

Mám city k tobě horký jako ranní kafe,
každou chvíli na mý srdce vášeň prudce klape,
ztrácím hlavu a v tvých očích pokaždé se topím,
představy o štěstí s tebou do duše si lepím.

Přes růžové brýle teď pozoruji život,
ty řídíš moje sny jako zkušený pilot,
díky za tvá vyznání, v oblacích je mi hezky,
miluji, jak Amor tahá za provázky.
Autor martinaV, 06.09.2023
Přečteno 98x
Tipy 9
Poslední tipující: Bufik, Žluťák, Psavec, Fialový metal, Ďábel sám
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kávu si osladím.
O trošku víc ;-))
Ať se Ti daří Martino.

06.09.2023 13:00:39 | Fialový metal

Děkuji :-)

09.09.2023 09:15:11 | martinaV

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí