Pravá láska

Pravá láska

 

Cesta z New Yorku do Philadelphie

Trvá asi dvě hodiny slušným autem

Je to něco jako z Prahy do Brna

Jak daleko může být láska pravá?

 

Když jeden bydlí tam někde v New Yorku

A druhý dokonce na okraji Brna

Pro co a koho stojí za to cestovat?

Kde a s kým může žít pravá láska?

 

Mohla by malá mořská víla z předměstí

Přežít bez vody dálnou suchozemskou pouť

Nebo cínový vojáček přeplavat oceán?

Naše životy jsou natolik různorodé!

 

Nežijeme v pohádkách moje nejdražší polovičko

Jsme jako dvě koleje sbíhající se v nekonečno

Starý milostný dopis zapadlý na poště

Kde se zvláštním jazykem píše miluji tě.

 

Autor Penemue, 17.09.2023
Přečteno 212x
Tipy 17
Poslední tipující: Jarunka, jort1, martinaV, Marten, mkinka, Bufik, IronDodo, Kaňka, Fialový metal, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hodně líbí. Ano pravá láska si vždy najde cestičku a je nádherná. Báseň se mi hodně líbí.

18.09.2023 12:45:43 | mkinka

díky, poezie může sbližovat nesourodé :)

18.09.2023 12:49:46 | Penemue

Ano, drahá. Tak jest. Milé Tvé řádky čísti.

18.09.2023 13:04:11 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí