Sblížení

Sblížení

 

  

Za pozemským závojem stmívání

se nachází mnou neobjevená země.

Je to jarní paprsek dopadající

a tancující na půdě, kůži, lemmě.

 

Chtěla jsem ho chytit, leč ztratil se.

Tam někde v podprostoru vnímání

mezi synapsemi a v čase.

Naše láska je večeří, snídaní.

 

Ty jsi přece mým jediným Sluncem,

pravou skutečností, nejvyšším nebem.

Sblížení dvou těl hřeje na duši

a při polibku mám husí kůži.

 

Za oponou levandulové svíčky

se na protější zdi mihotají stíny.

Letmých doteků nemám nikdy dost

a ve tvých rukou taji jako vosk.

 

 

Autor Penemue, 20.09.2023
Přečteno 166x
Tipy 19
Poslední tipující: Jarunka, Jan Kacíř, jort1, o3_gambit, Bufik, CULIKATÁ, Koala, IronDodo, Ďábel sám, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkný jak si spolu se svíčkou hezky tajete... :)

20.09.2023 16:41:11 | Koala

tajeme a rádi :)

20.09.2023 20:14:03 | Penemue

Jé a levandulová svíčka je nádherná

20.09.2023 09:58:47 | mkinka

každý den svítím a voním :)

20.09.2023 10:01:30 | Penemue

20.09.2023 16:42:23 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí