Mít v sobě chtíč

Mít v sobě chtíč

Anotace: ...

Mít v sobě chtíč, to se smí, to se dělá,

tys mi to řek, o to víc já chtěla

Žhavé plameny v nás vzrušení probouzí,

touha nás ovládá, my se jí oddáme

 

Srdce nám jako divoký buben buší,

v těle se neodolatelné pudy probouzí

Náš dech se zrychluje, krev v žilách pulzuje,

prožíváme chvíle, které jsou sladkou vůní

 

Tělo se v taneček vášně a touhy spojuje,

náš vzájemný dotek je jako ohnivá sprcha

Hladit, objevovat, prozkoumávat se nepřestáváme,

nic jiného neexistuje

 

Ve vzrušení a touze nezapomínejme,

na důvěru a respekt, které jsou základem vztahu

Nechtějme jen chtít, ale i dávat a přijímat,

abychom se společně mohli v lásce rozplývat

 

Tyto chvíle vášně a blaha si užít pojďme,

pamatujme, že láska je víc než jenom tohle

Buďme si oporou, přáteli i milenci,

náš vztah je plný radosti, lásky a vzájemného porozumění 

Autor Misha, 23.09.2023
Přečteno 71x
Tipy 9
Poslední tipující: o3_gambit, Isabella, IronDodo, cappuccinogirl, Žluťák, Matahaja, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc pěkná:-)

23.09.2023 12:14:34 | o3_gambit

děkuji moc, jsem ráda, že se líbí, těší mě, že jsi se u mne zastavil:-)

23.09.2023 19:49:52 | Misha

Půvabná anatomie lásky, zdravím.

23.09.2023 07:10:42 | Matahaja

děkuji za milá slova, pohladila mě po srdíčku, též Tě zdravím

23.09.2023 19:50:23 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí