Neopakovatelná

Neopakovatelná

Předběhla jsi všechny obrázky.
Teď už promiň mi tu troufalost,
ale nemám žádné otázky..
Když znám odpovědi proč se ptát?
Stačí se do myšlenek svých podívat.
Pak ponořit se ve vzpomince do jedinečnosti chvíle.
Děkuji bylo mi to setkání velice milé.
Z obrázku skutečnost sama...
nejhezčím pohledem jsi mezi pohledama.
V tu chvíli zastavil se mi čas,
v kapse nervozitou rozmačkal jsem pro tebe do kávy všechen cukr.
Vždyť dnes poprvé jsem slyšel tvůj hlas,
pak počkal než odnese tě zase vítr.
Jako ty, i on pak utichl.
Vděčný jsem za setkání, které zůstane v nás.
Autor zde.neck, 25.09.2023
Přečteno 103x
Tipy 9
Poslední tipující: lll555, cappuccinogirl, IronDodo, Bufik, Psavec, Fialový metal, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsi skvělá vždy umíš tak podpořit. Děkuji Miki. Škoda že nejde mi teď číst. Mnoho hezkého mi určitě uteklo

25.09.2023 13:14:29 | zde.neck

Děkuji za slova hřejivá.

17.01.2024 11:24:46 | mkinka

Děkuji za podporu a drž se

25.09.2023 13:25:39 | mkinka

Zamáčknout cukr, nervozita, setkání, které zůstane v nás a navíc radost z hlasu.
Příjemné číst. Pocit a touha uvnitř. Celkově jemné.

25.09.2023 12:37:49 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí