Anděl spásy

Anděl spásy

Anotace: ...

Anděl spásy je ochránce mých snů,

světlo v temnotách mě obklopuje

Tvá přítomnost mi sílu a neději dodává,

vždycky jsi tu, když Tě potřebuji

 

Tvá něžnost mě jako sluneční paprsky hřeje,

Tvá laskavost mě jako péřový kabát obestírá

S Tvou ochranou se bezpečně a silně cítím,

Anděli spásy, ty jsi mé největší bohatství

 

V těžkých chvílích, kdy se zdá, že všechno padá,

ty mi naději, že se zvednu a znovu vstanu dáváš

Tvá nesmírná síla mě každým krokem provází,

Anděli spásy, ty jsi mým nekonečným opěrným bodem

 

Děkuji Ti za Tvou lásku a péči,

za to, že jsi mým průvodcem na cestě životem

Bez Tebe bych se v temnotě a zoufalství ztratila,

Anděli spásy, Tvoje přítomnost mi smysl dává

 

Buď se mnou napořád, mé nebeské světlo,

ochranná křídla jako pevná pevnost mě obklopují

Anděli spásy, Tvoje přítomnost mi sílu dává,

abych mohla žít plným a šťastným životem

Autor Misha, 03.10.2023
Přečteno 67x
Tipy 9
Poslední tipující: Kan, Psavec, cappuccinogirl, IronDodo, Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí