Vojaci

Vojaci

Anotace: zo šuplíka

 

Mesiac do izby pozerá,
ruka do vlasov ti klesá
skloníš tvár, k lícam večera,
ako keď, vojaci, vychádzajú z lesa.

Kráčajú ďalej nehrozí im smrť
nepoznajú ťarchu zbraní.
Chcú iba do teba nahliadnuť
však každý boj srdce raní.

V očiach svetlo sliedi
v srdci amor vzplanie
zdolajú pohoria, práve vtedy
ruky túžia po obrane.

V tej najkrajšej chvíli
vidím víťazstva jas
kráčajú ďalej, aby ostrov dobili
slzy šťastia tečú zas a zas.

Ostrov stred všetkých svetov
ukrýva vzácny poklad
náruč plná milých kvetov
a slovká: mám ťa rád.

Autor IronDodo, 04.10.2023
Přečteno 76x
Tipy 13
Poslední tipující: RadekČ, Kaňka, cappuccinogirl, Žluťák, Psavec, kozorožka, Ophelia81, Kan, mkinka, MatyhoZmaty, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí