Modré oči se slzami

Modré oči se slzami

Anotace: ... abych zapomněl

píšu vzkazy čekankám
a ony jsou někde tam
kde slunce pálí

čekankám píšu vzkazy sám
dlaní je ukrývám
a pak se dívám
škvírou mezi prsty
co mi nechaly v dáli

že psal jsem vzkazy čekankám
tam kde se smály

píšu jim chmýří od léta
chtěly žít jako poeta
píšu jim
že je nečekám
také by se rozplakaly

dnes píšu vzkazy čekankám
na paní jasů vzpomínám
při nich oči zavírám

a podzim je stálý

měla je také modrošedé
dívala se
přesně tak
a víc vzkazů psát nejde

Autor J's .., 08.10.2023
Přečteno 117x
Tipy 20
Poslední tipující: Sonador, IronDodo, Lexi, RadekČ, Kaňka, Ophelia81, Helen Mum, MatyhoZmaty, Psavec, narra peregrini, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné :)

08.10.2023 18:46:32 | ToMáš Tady

Hezké :)

08.10.2023 13:40:02 | MatyhoZmaty

Krásná, díky

08.10.2023 12:53:58 | Anfádis

Hodně citlivá báseň.Oslovila.

08.10.2023 12:48:48 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí