Na podlaze v obraze

Na podlaze v obraze

Anotace: ...podle jednoho mého snu...

Ležím na kamenné podlaze
Svíjím se v Ďáblově obraze
Někdo mi vyrval srdce z těla
Můj křik přivolal anděla
To nebesky čisté plémě
Přilétlo si jenom pro mě
A při záři oné nebeské
Já líbal tělo andělské
Tak stal se prvotní hřích
Všech se milujících
A jen pro ten chvilkový pocit
Ona ztratila Boží soucit
Však s blaženým úsměvem
Říká:"Ještě jednou si mě vem!"
Slzy jí z očí prchají
Pírka z křídel spěchají
Pryč už teď jsou všichni svatí
Kolik se za ten chtíč platí?
Autor Kain de Amedha, 31.03.2007
Přečteno 296x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tuhle básničku mám nejraději :) Krásná..

31.03.2007 20:45:00 | andělík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí