Tlukot

Tlukot

Anotace: :)

Maluju srdce na čistý list,
fantazie mě unáší do tajných míst,
za okny vítr dovádí zprudka,
že na Tě myslím, bys uhodl hnedka.

Maluju srdce, co není zlomený,
odvážně tluče vstříc času na změny,
není to dávno, co ještě bylo v spánku,
teď svěžestí voní jako čaj po heřmánku.

Maluju srdce a mám v něj víru,
tluče melodii jak klapky od klavíru,
smutek se ztrácí tak jako přes den mlha,
život mě láká, vždyť je to rozepsaná kniha.
Autor martinaV, 11.10.2023
Přečteno 104x
Tipy 17
Poslední tipující: Ďábel sám, Bufik, Anfádis, fisus, o3_gambit, Psavec, IronDodo, Iva Husárková, Žluťák, mkinka, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné... líbí se mi přirovnání životu k rozepsané knize:-)

11.10.2023 15:20:48 | o3_gambit

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí