Odvaha

Odvaha

Kdybys jen tak věděla,

jak srdce trhá psát mi tyto řádky.

Kdybys jen tak věděla,

jak rád bych čas vzal zpátky.

 

Ale pozdě je, pozdě je lhát.

Nalijme si číši čistého vína.

Budeš se mi, budeš se smát,

neb chci, abys byla moje žena.

 

Mít tak odvahu ti všechno říci.

Radši začnu znova…

Mít tak odvahu políbit tvou líci

a pošeptat ta slova –

miluji tě.

 

Mít tak odvahu učinit ty věci...

Neříkej si! Jen udělej to přeci!

Autor Oto Pešer, 15.10.2023
Přečteno 82x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Marťas9, Anfádis, Psavec, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Opravdové a láskou řasené.

29.10.2023 10:11:41 | mkinka

Kéž by se lidé nebáli odmítnutí... Díky za komentář.

30.10.2023 16:30:01 | Oto Pešer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí