Užívej si smutku

Užívej si smutku

Anotace: ententyky cukrbliky

Přišel čas, užívat si smutku

ždímat si srdce zlomené

život ti utkal pernou důtku

přemýtáš v duchu tohle ne

Nad vypsaným perem pláčeš

že milá tě opustila

dnes navlíknul ji prsten cizí pán

kterak by tvá láska srdci ublížila

netrap se, tvůj ranhojič je vína džbán

Zavlaž své tělo nápojem červeným

Ať fičí v cévách jak uragán

Odešla ta, co byla ti vším

tak užívej a pij jak Dán

Na tváři stékají slané potůčky

Jsi v slzavém údolí hříšníku

Bolest ti nezhojí lékařské poučky

Odpusť ji, tak jako ona, viníku

Nad vypsaným perem pláčeš

že milá tě opustila

ty však vzchop se, buď sám sebou

Netrap se, že jsi dnes za břídila

Nepláčeš sám

Ale nebe s tebou

Autor Equus przewalski, 16.10.2023
Přečteno 83x
Tipy 20
Poslední tipující: ježa, Jan Kacíř, Jeněcovevzduchukrásného, Marten, Psavec, Trinity666, IronDodo, paradoxy, Žluťák, Fialový metal, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Objímám a ať je líp.

16.10.2023 15:28:15 | mkinka

milá slova přátelské útěchy!!

16.10.2023 05:46:42 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí