Čekám

Čekám

 

Stará kožená kniha;

Následuj mé slunce

tam do našeho ticha,

k čistotě, k lásce...

 

Stále jsem pradávný průvodce,

jsem vše, přesto úplné nic,

který má natažené ruce.

Čekám na Tebe, můj princi.

 

Kam ´s odešel, kde jsi?

Já ctím svobodnou volbu.

Nemohu udělat víc

než sepsat tuto knihu.

 

Každému odměřují hodiny.

To, co uděláš je na Tobě.

Mít tělo má i své výhody.

Nechci se setkat až v hrobě.

 

Proto čekám, můj princi,

a nežli mně bude sto,

položím před sebe minci.

Pak hodím si o život...

 

Autor Penemue, 25.10.2023
Přečteno 262x
Tipy 13
Poslední tipující: Jarunka, IronDodo, Marten, Psavec, MatyhoZmaty, RadekČ, Žluťák, o3_gambit, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké psaní :)

25.10.2023 13:18:28 | MatyhoZmaty

děkuji ti *

25.10.2023 21:55:38 | Penemue

Je v tobě velká láska.

25.10.2023 12:15:00 | mkinka

a nejen ve mně :)

25.10.2023 12:15:33 | Penemue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí