V dešti

V dešti

Anotace: ...

...

Z listí tu zbylo jen lepkavé bláto ,

které jen klouže,na boty se lepí,

tesař co tesal tu, dávno zlomil své dláto

a jenom zametá ze stolu smetí...

 

Bolavé vteřiny schované v dešti,

po kmeni vrásčitém v jantaru stékají ,

náhle tu pocítíš moc oněch kleští,

které tu duši tvou drtí a svírají...

 

V krajině sychravé život se přesýpá,

za nehty vlastního bytí

a dříve než nastane chvíle kdy nesvítá,

snad ještě ucítíš jak voní kvítí...

Autor chalcedon, 25.10.2023
Přečteno 99x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Lara., Vicrama
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí