Slečna Puntíkatka & Pan Krucipis :4:

Slečna Puntíkatka & Pan Krucipis :4:

od protější zastávky mhd
vůz ve smyku
spěch s podivnou hlavou
na štíhlém těle
způsobil uvedení černé hmoty z kaluží
do pohybu před nímž by ani havran neulít
natož já a vlkodlačí princezna

myslím že budu potřebovat
další obleky na neděli
i když na mně se to celkem ztratí …

tos nemohl dávat pozor vepře!

vrčí vlkodlačice na draka

a k princezně má poměrně daleko
asi jako já ke dveřím lékárny
nyní již jen s krátkým e

ó promiňte pane...

havran
tož vidíte přece madam …

pěkný kostým
a dokonce i pro psí
ale už jsem se vám omluvila
bolí mě hlava
spěchám tady k jednorožcoj
je tam?

povídá paní v převleku za prasátko
dívaje se někam níže k mému obleku

zkuste vzít za kliku
ale halloween zde už asi skončil




oku dobrého pozorovatele by však neunikl
ani pohyb za záclonou v prvním patře
ani změna na dveřích
u svatého jednorožce



to taky že zkusím
vy asi neumíte číst krucipis !
otevřeno

praví madam a vstoupí do lékárny


vlkodlačí doprovod se už vzpamatoval
a já jak zmoklé antracity koukám na ceduli

otevřeno

v neděli v 15hodin i pro havrana v parku
Autor J's .., 27.10.2023
Přečteno 94x
Tipy 12
Poslední tipující: Sonador, šerý, narra peregrini, Psavec, Ophelia81, RadekČ, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je epos! Baví mě ta drzá, skvělá a originální poetika.

27.10.2023 21:48:46 | Ophelia81

Děkuji, třeba přijde i pokračování, ale měl jsem i nějaké menší cestování, tak se zasejc budu těšit na čtení.

28.10.2023 11:31:51 | J's ..

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí