s každým zapomenutým sluncem

s každým zapomenutým sluncem

s každým zapomenutým sluncem
se mi klepe touha jít
ale dnes mrtev jsem již od rána

havran je v troubě

klid

ještě že nás zítra nenajdou

dozlatova propečená slova

a pomněnková urna
třesoucí hvězdama

.


ještě že jsou mračna
neprostupná
jak skalní černé kadeře

na

ber uhel má nová
a budeš se mnou ve hře

na i kartu s jéčkem
přibiješ na dveře

a to jen proto že svetr tě kouše


sáhni si na vesmír

sáhni mi na zmrzlouše
Autor J's .., 28.10.2023
Přečteno 127x
Tipy 15
Poslední tipující: jitoush, paradoxy, IronDodo, RadekČ, Ophelia81, šerý, mkinka, MatyhoZmaty, Psavec, Vivien
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

....Ale bacha na něj...kouše.....Ji./úsměv/

29.10.2023 22:25:12 | jitoush

... raf raf raf mráz taky kouše ale bacha vlčí v beránčím rouše ...děkuji*

30.10.2023 13:14:24 | J's ..

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí