Podzim

Podzim

Opadá z duší našich listí,
když podzim náladu nám holí.
Však v emocích si buďme jistí,
že stěstí naše vyvrcholí.

Zahřej mě v objetí bych cítil,
co podzim bere krajině.
Teplo srdce kam jsem se zřítil,
když potkal jsem tě a ty mě.

Uvnitř jak zjara samý květ,
jsem Beruško ve tvém náručí,
Nemohu s tebou nerozkvést,
když láska ve mě zahučí.
Autor petrzal, 31.10.2023
Přečteno 111x
Tipy 14
Poslední tipující: o3_gambit, Psavec, IronDodo, Žluťák, Sonador, martinaV, Frr, Maze, cappuccinogirl, mkinka, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Všechno co je Beruškový...je sluníčkový! Krásná báseňka.

31.10.2023 13:27:48 | cappuccinogirl

Hezký.

31.10.2023 13:22:34 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí