horečka

horečka

napadám na jednu nohu
jak poznávací znamení přehlédnutelné

další lavička
je poslední

před hřištěm

na displeji
přemýšlím jaká bychom podzimní rodinka



znáš tu hru
deset dvacet třicet … a už jdu


tak bohužel nejdu
balím notebook
nasedám na kolo
a jedu na síť k nemocnici


manžel našel manželku schovanou za nejbližším stromem


a já najdu na lavičce modro
firefox hlásí aktualizaci
asi jasová se vrací

dnes v neděli má narozeniny

sedm mega a je nám líto prohlížeč spadl
rychle se restartuje
a už chce přes šedesát

bolí mě nejen kotník
čert
a hru dat

mám dát

soumrak přišít
na oranž luceren

někde už nesvítí ani dýně



belhám se pro odjezd do tmy

jiné jasno v peny

kupuji modrej karibik
ten mám rád

a pak s bílou odrazkou
jen s červenou blikačkou
plížím deště ve vichru ulic
a bolest víc žhne

konečně jsem s ní doma
zapálit si svíčku
divím se
že nepohřbí mě

deset dvacet třicet aha
tak už brzy přes čtyřicet

básník by měl prý žít
Autor J's .., 06.11.2023
Přečteno 155x
Tipy 15
Poslední tipující: IronDodo, martinaV, šerý, narra peregrini, Ophelia81, o3_gambit, RadekČ, mkinka, Žluťák, Anfádis, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Všechno nejlepší:)

06.11.2023 06:36:51 | Žluťák

... tak snad narozky oslavila ve zdraví... je to už několik let, co se cesty rozdělily a přichází pouze taková jasová ozvěna... krásné roky:)děkuji

06.11.2023 09:26:30 | J's ..

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí