proJELY

proJELY

Anotace: když lásku v lásce najdeš

Vepsal bych ti do obrázku všechny pocity,
ještě před nedávnem nevěděl jsem, že jsi, ty.
Sama sebou obohacuješ druhé,
vím jak to je v barvě,
stejně tak ve skutečnosti to bude.
Srce všude.
Toho mého pro Tebe jel nikdy neubude.
Ani nevím jak jsi přišla jednou zase půjdeš dál,
Tak mění se v životě naše místa,
pak nezbývá víc, než aby si člověk jedinečné pocity uchoval
a dál co miluje maloval.
Děkuji, zůstaň mi, to bych si přál.
Autor zde.neck, 07.11.2023
Přečteno 115x
Tipy 9
Poslední tipující: cappuccinogirl, Psavec, o3_gambit, Fialový metal, Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle bylo opravdu procítěný... moc ráda jsem četla.

07.11.2023 16:19:50 | cappuccinogirl

Děkuji že jsi navštívila.

08.11.2023 18:24:15 | zde.neck

Pěkné a citlivé.

07.11.2023 07:04:49 | mkinka

Děkuji miki máš pravdu. chci si to uchovat.a tady je to věčné.

07.11.2023 07:26:03 | zde.neck

Ano a objímám.

07.11.2023 07:30:48 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí