Stín času

Stín času

 

Už jsi přemýšlel nad tím,
co se stane pak. Po smrti?
Jestli náhodou nesníš.
Jestli nejsi něčí stín.
Dávals důraz na čas.
Ztracen v proudu řeky
kam si házel oblázky.
Tak se mi prosím vrať.
Chybí mně smích i pláč,
lásko, nechoď už dál.
Neklopýtejme oba tmou.
Já čekám znovu na tebe,
až teplo do mě se vplete
a ty budeš opět se mnou.
Cítím, že je to blízko
dávný to polibek.
Letí sem bílé pírko.
Jsi mně na dotek
lásko má.
Do ucha
zašeptáš
andělé.

 

Autor Penemue, 07.11.2023
Přečteno 242x
Tipy 17
Poslední tipující: Jarunka, Psavec, cappuccinogirl, IronDodo, Marťas9, Jan Kacíř, Anfádis, Sonador, mkinka, Fialový metal, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí