flow ::bez názvů::: 2

flow ::bez názvů::: 2

Anotace: jsem až ze Severu, ale to je jenom tak, že u vody roste zelený nezamysl

dál jen dál řekou
bez názvu vody tekou

a stečou
jak


já že vím

pramenům tě vcítím

a srdce neztratím

v kresleném údolí
mám jméno nobody
jsem kluk modra plakátu co zná tvou tvář
ale ty si taky klidně zař

ale ty jsi tady ?

já abych k labi

šel ?

spolu nás oceán ještě neviděl

víš nenechá nám šaty
za šaty slov se platí
já nechávám
jen

flow

za šaty se platí hrou

nemohla jsi zůstat mou

vždyť srdce bláznů jsou
oceány
mají svou
širou
i hloubku
a pulsující jdou vlny za vlnou




víte básnířko mysl


býval jsem dobrý i pod vodou
ale je to pryč

dnes už chodím jednou za moře
do parku na sever
a z parku do obchodu

ne nekupuji si tam v plastu vodu

já mám pramen
vy studánku

a právě mohl jsem ji odemknout

flow

je její klíč

ale začal bych líbat nahoře

a potom

bez názvu si mě znič

… že u vody roste zelený nezamysl
Autor J's .., 08.11.2023
Přečteno 95x
Tipy 14
Poslední tipující: Iva Husárková, cappuccinogirl, Sonador, Žluťák, RadekČ, Psavec, Anfádis, o3_gambit, Fialový metal, martinaV, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Máš zajímavej styl

08.11.2023 17:57:07 | cappuccinogirl

... dík, ten plaveckej nebo až vylezu z vody? :) ...tak říkají to občas, tak můžeš teď lehce uhodnout, co jsem... voda, dřevo, oheň, kov ...

08.11.2023 22:56:13 | J's ..

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí