U krbu

U krbu

Anotace: ... když se hřejete nejen v teple krbu...

                                                        U krbu

 

Dlaň její mě hladí,

já chtěl bych možná víc.

Pohled na ni svádí

a krb nám hřeje líc.

Pak prsty, které bloudily

mapou našich těl dosud

se najdou v šeru za chvíli

a propletou se v osud

až zbělají nám vášní,

pak nepřijde mi zvláštní,

když půvabná je stejně,

jak vídal jsem ji ve snu

a právě tak je zřejmé,

že k ránu, sotva klesnu

vyčerpáním vedle ní

v tu chvíli, měl bych snad jen snít,

však její vůně nedá spát

a já se zase vrátím rád,

jak můra k světlu v noci

a její hebká náruč

mě příjme do své moci

 

Autor mravenec, 09.11.2023
Přečteno 127x
Tipy 12
Poslední tipující: Marťas9, Psavec, Anfádis, IronDodo, Sonador, o3_gambit, Žluťák, mkinka, cappuccinogirl
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no... u krbu nejen teploučko;) pěkná*

10.11.2023 08:55:25 | Sonador

... děkuji, Son. JT

10.11.2023 16:12:38 | mravenec

Chlapi vy jste se snad domluvili:-):-):-)
Kruciš písek...to je to hezký... to je to něžný... zatra :-)*

10.11.2023 00:41:31 | cappuccinogirl

... domluvili na čem? Dík za přečtení. JT

10.11.2023 16:13:19 | mravenec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí