Kompozice

Kompozice

 

Na břehu neznámé řeky
Stačili nám jen dvě věty
A měl jsem pocit
Že tě celou znám

Od kotníků, až po kolena
Abys byla v záběru celá
Jak to jenom, jak to jenom, udělám
Kam tě posadím

Aby byla dobrá kompozice
Co ty tvoje ruce, líce
Na břehu neznámé řeky
Stačili nám, jen dvě věty

Od boků, až po ramena
Jsi dnes celá jiná
Stačily nám jen dvě věty
Podívej, co to udělá

Rozkvetla si, jako květy
Stačili nám, jen dvě věty
Tahle krásná kompozice
Zařadím jí do edice, live...

Autor Darbe Sao, 10.11.2023
Přečteno 109x
Tipy 9
Poslední tipující: Frr, cappuccinogirl, Psavec, Anfádis, martinaV, mkinka, o3_gambit, P.Balam
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

wow...

10.11.2023 13:04:08 | cappuccinogirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí