flow ::bez názvů::: 6

flow ::bez názvů::: 6

Anotace: rybu na tělo, ruku na srdce, že se zachtělo lovit intimce

stále tě čekám
a čekat tě nemám
a že jsi ryba jsem si téměř jist

škoda že neznám
intimní seznam
a číhám a číhám jak ametyst

jak získat rybu
už ví můj notebook




pomocí softu zjišťuje ípéčko

už míří na tělo
jak anděl tuší

nechápu na co máš srdeční rozruch

já mám v datech kuši ty tichá plavečko

napjatě skenuji

ryby nic netuší ani kde poplují


prohlíží si modré stránky

a vtom jí někdo jiný píše něco o duši

a dokonce o mně
že íkvé nosí vysoké ego
než v lásce ékvéčko

a ryba se směje

a já hacker nechávám notebook u řeky

skáču do sněhové orchideje

už jsem s rybou
žel podzimní vrbou
jak noc
hluboká světlozem beznaděje

ale ryba mě u břehu stonat nenechá

jen se převlékne z outfitu do zlatých šupin
a poví mi kde najde ticho člověka

ale já jsem žádné přání neřekl

bez názvu

vrba u vody mě svazuje pnutím
a bludička ne nebi chce ať nespěchá
Autor J's .., 12.11.2023
Přečteno 78x
Tipy 16
Poslední tipující: Iva Husárková, šerý, IronDodo, Anfádis, Ophelia81, kozorožka, RadekČ, CULIKATÁ, narra peregrini
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bludička na nebi chce ať nespěchám, třeba čeká na přání, pak odpověď zanechá:-). Culík zase breptá nesmysly.-))). Básnička hezká.

12.11.2023 13:20:35 | CULIKATÁ

na nebi, ano, ale koukám, že jsem tam udělal chybu...
a těď když už se četlo tolikrát...
tak to vypadá když doma nemám rybu...
ale s tím ne to jde taky, co se chtělo napsat, napsalo se ... :)děkuji

12.11.2023 15:52:33 | J's ..

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí