City prazvláštní

City prazvláštní

Anotace: Asi zamilovanost

Horkost,bolest, šimrání,
dřív než začne svítání,
probouzím se,
zvláštní stav,
slunce vyjde, raší svit,
instinkt,
nebo vyšší cit
živého tvora,
síla,
mýtická hora
našeho světa.
Strach, že ji nepřekonám,
strach z pádu na rovnou zem,
chce to čas,
pomalé kroky podnikej,
nádech, výdech,
nekoukej tam,
kde už nejsi,
nekoukej dolů,
pokud chceš být na vrcholu.
Autor Vivaldi je nejlepší, 19.11.2023
Přečteno 147x
Tipy 12
Poslední tipující: Honzáles, Lesní žínka, Jan Kacíř, Frr, šerý, Kaj, mkinka, Psavec, cappuccinogirl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí