Zahřátí

Zahřátí

Pojďme topit v duše krbu,
rety rády přikládají.
Tvými polibky nepohrdnu,
když mi s láskou přistávají.

Těla objetím zahřejme,
buďme mrazu odolní.
Něžná slova zasejme,
když jsme krásně povolní.

Milá slůvka přidejme,
k dobru našeho souznění.
Lásku naší hlídejme,
v ní jsme totiž nezlomní
Autor petrzal, 29.11.2023
Přečteno 135x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, o3_gambit, Sonador, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádhera a křehké.

29.11.2023 11:05:10 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí