Kudrnáček

Kudrnáček

 

Kdo se mi líbí víc

Nez nádech borovic

Než vůně líbezná

Co sám anděl nezná

Než hlas v rytmech plouzivych

Jež počítáš lásko ty

Ty a já božský Odeon

Kde skotačí srdce zvon

Já Mikuláš s motykou

Ty Křemílek s motýlkem

Já křepelka s harmonikou

Ty kočka se sexy tilkem

Já vojín s odznáčkem

Ty kudrnáček

Kdo líbí se mi víc nežli ty

Je takový na světě div

Já hladový přece tak sytý

Když dávám svou nouzi na obdiv

Autor Equus przewalski, 03.12.2023
Přečteno 67x
Tipy 11
Poslední tipující: Kubíno, Psavec, Sonador, Jeněcovevzduchukrásného, Žluťák, o3_gambit, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velice pěkné a milé.povedla se.

03.12.2023 10:03:37 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí