Naivní

Naivní

Anotace: Pro jednu uplakanou Kopretinu...

Ticho, ona pláče.
Ticho ona se trápí.

V myšlenkách čas nazpět popohání.
Slzy bičují tváře
a prosí o smilování.

Zázraky se prý dějí,
ale dnes není den pro čarování.

Její samota dotýká se srdce,
bojovat s mlýny nejde přece.
Našel svou lásku v náručí jiného chtíče –
byl to podraz
nebo už zapomněl na sliby,
co se lásky týče?
Autor Diablek, 01.04.2007
Přečteno 376x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tahle je moc povedena , vsechno se krasne rymuje. Moc se mi libí.

02.04.2007 00:43:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí