Naděje

Naděje

Anotace: Celé je to o naději v neco, co te spasi. JE to laska?

Střecha z miliónů hvězd,
v hlavě zmatek z lásky,
první křest.

Babylón z jazyků,
jak získat cesty z velkých měst,
nemáš ve zvyku
za ruku nechat se vést.

Rozum radí nenechat se svést,
slepá vášeň,
už není čas na další test.

Hodina okamžiku
a hlas lásky bez zlozvyku
říká mlč
a konej to,
co osud dal na ramena ti nést.

Slepá kolej zmizí,
když budeš lásku do života vést,
máš totiž nad hlavou
ještě miliony rozzářených hvězd.
Autor Diablek, 01.04.2007
Přečteno 371x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkná báseň

02.05.2007 14:42:00 | cd

Moc hezka basnicka.

02.04.2007 00:37:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí