Já zatančím....

Já zatančím....

Anotace: ...ti tanec svého srdce

Já zatančím Ti svůj tanec srdce,
jen mě neuchop moc prudce.

Budu tančit lehce,jak po jezeře víla,
přec v něžnosti je obrovská síla.

Krok za krokem,neslyšně po špičkách,
objevím se ve Tvých snách.

Pohladím Ti rty úsměvu poddané,
mým rtům nevyřčeně zadané.

Obtočím každý kout Tvého těla,
okouzlím Tě,ač bych neměla.

Já zatančím svůj tanec vášně,
ve své moci přec máš mě.
Autor Haydée, 02.04.2007
Přečteno 403x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkná,křehká..

22.04.2007 19:18:00 | Art Brasi

Víla a anděl tančí...

16.04.2007 21:39:00 | Bíša

To ani nepotřebuje komentář.. :)

03.04.2007 17:47:00 | Roger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí