To jsme my

To jsme my

 

...Už jsme spolu přes dva roky,

a i když mě to někdy děsí.

Je to hluboký, divoký.

Láska jest přec divnou věcí

 

zde v přírodě, v záhlaví

jen tak si sednem v dešti venku.

Píšem něco, píšem haiku

a na chvíli se svět zastaví;

 

jako H20 kapka

padá..(a)..padá

(tam někam) do neznáma.

 

To jsme my

...... ..

 

Autor Penemue, 01.01.2024
Přečteno 225x
Tipy 18
Poslední tipující: Jarunka, Dračí, o3_gambit, BArBArKO, Psavec, Marten, IronDodo, Matahaja, Anfádis, Frr, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná báseň, která mě ,,oslovila" hlavně druhou slokou.
Ráda jsem si přečetla.
Krásné dny v tomto novém roce .-)

02.01.2024 23:15:22 | Jarunka

Tobě taky vše dobré do tohoto roku, Jarunko ;)

03.01.2024 00:33:37 | Penemue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí