Zemi a Ohně

Zemi a Ohně

Anotace: ***)

Rty do
do-rtů
jak po vínku vzdech
té sklenky krve
se omývá v led
zchlazený v med

ze jsoucna růžívých prsohrátek

ta ovoněle povoní vesmírná proroctví
jaké si navnímáme
na hvězdici zavité lvicí
kterou jsem ti dočmrkal
na základě tvých očitých vočí

zříti mé neočekávání
pomilovati v násobkách
a zřejmě slibně

to však bych byl ale osel

kdybych se toho nezachytil
ve vlhkosvůdné dásni
a k zulíbání kůži můzní

kdy vyřknu
vysvleč se
a dej mi malou chvíli
na málomluvná ticha nebevíc.



Zhleď tu rosní poezii
a prosítím nokturná vytí
po obloze střevíčků a bludiček

hle hle
vnořila jsi mi štěstí v neštěstí
svým hřichopudem blázínka
a kousek po koutku
si tě smotám do svítající krásy lily
a začervenáš v zastaveníčku jiřiček
co poletují blankytně mezi nás
vedrem větru vátí touhy

a tou jsi rozmanitě rozverná
a vykvetlá mou oduševnělostí
při nichž jsem tvůj ochranitel
i mocný výr setmělé svíce
na stromořádku vládnoucí velelásky

velebně požehnané
archandělským vděkem

Zemi a

Ohně

zázraků harf melodií stupnic hlasné.
Autor Dejvis, 19.01.2024
Přečteno 106x
Tipy 21
Poslední tipující: IronDodo, Jiří I.Zahradník, enigman, narra peregrini, Žluťák, Ophelia81, Rafinka, Psavec, CULIKATÁ, cappuccinogirl, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hm. Zajímavé.

20.01.2024 07:58:13 | Jiří I.Zahradník

Děkuji Jiří *)

20.01.2024 07:59:29 | Dejvis

Mňam. Mňam. A hoooodně nestoudný mňam do třetice...
Bóže, mně od těch hříšnejch tělesnejch rozkoší snad dnes neodvede nikdo :-):-):-)**
Tiše pípnu, Dejvi, že za to, že mne v nich dnes udržuješ i ty, vlastně děkuji, páč je mám ráda:-)**
Někdo to prostě...má rád HOT:-)*

19.01.2024 12:26:51 | cappuccinogirl

Hodně líbí.krasa.

19.01.2024 12:02:17 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí