P

P

Máš stejné oči
ty jediné
Poznat je?
Děkuji štěstí to nesmírné.
Jiskra přeskočí...
Stop, radši ne.
Hvězdy pod očima pohled nemine.
Spojení kočičí,
sedm životů tak velkou lásku nestihne.
Darem chvíle kdy jsi,
v neskutečnosti mé.
Všechny ty nápisy na stěně
pro Tvé písmeno Pé
Autor zde.neck, 22.01.2024
Přečteno 113x
Tipy 8
Poslední tipující: jort1, Psavec, Anfádis, Rafinka, cappuccinogirl, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Spojení kočičí je prima spojení.

22.01.2024 17:14:01 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí