Na polštáři

Na polštáři

Anotace: ... když si tak ležíte; na polštáři...

                                                                     

                                                    Na polštáři      

 

… hladím tvůj polštář…

… prázdný…

a pak… už jen vsadím…

…na snář…

pro…

blázny…

… v něm čtu si v…

                … tvé vůni,

listuji vlasy…

zhlížím se v tůních;

bezedných…

asi…

do dlaní mi vklouzne… hebkost…

tak známá,

je sladká jak napětí…

mezi…

náma…

A dál…, 

když pak pokročím…

traverzem z hor….

do údolí úbočím…

tobě…

navzdor?

A cítím, jak stoupá…

mi do hlavy…

myšlenka…

asi jen…

hloupá,

že o lásce do ouška…

ti zašeptám slova…

poprvé, podruhé

a pak zas…

a znova

Autor mravenec, 24.01.2024
Přečteno 108x
Tipy 12
Poslední tipující: IronDodo, Anfádis, cappuccinogirl, Psavec, Maze, mkinka, Sonador
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Když si tak ležím na polštáři
myšlenka něžná si zazáří
o tom jak do ouška šeptá
sen, co se mě na nic neptá...


moc pěkná báseňka, mravenečku*

24.01.2024 10:31:02 | Sonador

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí