Tři pohledy

Tři pohledy

Anotace: ... když doufáte, že se dokážete vyjádřit jasně...

                                               

                                               Tři pohledy

 

… za noci tančíš,

rukama hvězdy…

… hladíš…

Svůdná jsi ve…

… všem…

i v sukni ze tmy;

… ovšem

 

… pak uvidím náhle tvůj šťastný;

pohled…

s přítelem… nad všechny;

má nad tebou…

dohled, …

dnes už jen z… 

… nebe;

chci za něj…

pohladit…

tebe…,

 

… rozjasnit tvou…  

… tvář,

když pletenec

 vlasů,

podtrhne tvou…

krásu

a zdobí tě víc, než…

… svatozář…

A když slova tvá,

pravdu odhalí,

sebe pak vidím už…

jenom…

zpovzdálí;

svatozář není,

však co jen to…

změní,

když tvých očí záře

je nad všechny na světě…

… svatozáře

Autor mravenec, 26.01.2024
Přečteno 106x
Tipy 13
Poslední tipující: mkinka, Anfádis, Psavec, BArBArKO, o3_gambit, Sonador, Žluťák
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné.

23.03.2024 18:26:03 | mkinka

:)

23.03.2024 19:33:50 | mravenec

Děkuji za smajlíka.

23.03.2024 20:01:08 | mkinka

zajímal by mě čtvrtý;) krásná je - báseňka*

26.01.2024 00:40:25 | Sonador

... čtvrtý, čtvrtý... už si ho nepamatuji; viděl jsem ho příliš krátce...

26.01.2024 00:44:12 | mravenec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí