Ayşe

Ayşe

Anotace: Sonsuza dek elveda...

Nevěřím na osud
Ty ano?

Napsal jsem báseň
Žal ho diktoval
Tvoje duše je daleko,
daleko
Chtěl bych jen okamžik
Malou chvíli
Jenž bych za věčnost vyměnil
Být s tebou

Beze slov, která stejně neznáme 
Studená noc
Čas, kdy člověk nesní
Duše umírá
Ve stínu pouličních lamp vdechoval jsem kouř
A hltal tvé verše
Bez tebe stal jsem se schránkou
Pouhým tělem

Vše bylo napsáno
Vše bylo řečeno
Neznáme společná slova

Jako ptáček v kleci
Tak moc by chtěl mávnout křídly
Vzlétnout k obloze, ke Slunci, k moři...do dálek
Opustit to studené místo
Tvé slzy padají na zem
Tu, která je ti vězením
Mně domovem
Mávni křídly!
Odleť daleko, daleko ode mne

Usnul jsem v minulosti
A teď jsem ztracen v budoucnosti
Bez tebe
Miluj a nech jít!
Nemiluj a nepusť!
Okovy lásky nejsou z lásky.

Věříš na osud?

Sbohem , ptáčku...

Autor Breakthru, 04.02.2024
Přečteno 89x
Tipy 11
Poslední tipující: mkinka, jort1, cappuccinogirl, Psavec, martinaV, kozorožka, Žluťák, Anfádis, Fialový metal
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Chápu, že smutek píše básně.

07.02.2024 22:50:52 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí