keMĚ

keMĚ

V kráse slunečního svitu,
dnes představil jsem si Tě v úsměvech.
Byla to chvíle, pak přišel déšť, teď zas nejsi mi tu.
Dusim se a ztrácím Tvůj darovaný nádech.
V tom posledním citu,
co zůstal venku na zdech,
věnuji Ti každou další krásnou větu,
i tento procítěný povzdech.
Ach ztracená dnem lásko, ze země nezemě,
vrať se v noci ve snech
přijď zase brzy tajně pšš.. ty víš kam,
ke mě.
Autor zde.neck, 13.02.2024
Přečteno 95x
Tipy 8
Poslední tipující: o3_gambit, Psavec, Žluťák, mkinka, Marcone, Chane
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Úsměvy, láska,opravdu budí příjemný pocit.

13.02.2024 19:19:24 | mkinka

Ano a smutky zase jiné možná patří ke smutnejsim ale je s láskou. Děkuji mkinko

13.02.2024 22:05:56 | zde.neck

Rádo se stalo.

13.02.2024 22:08:21 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí