My souznění

My souznění

Anotace: ***

Díváš se mi na krk
asi máš chuť
zardousit jej na krev dřeni
a zaskvět se
do jahody mých půstů úst
a rozstíkání fontán po okolí

nemám asi co říct
ty čiň přesladce krásná
můžeš-li odemčít
z mého kovu srdce
tento parfum navíc znící.


Zachtělo se ti pomilovat
doušky mé
to by bouřlivé víno zarudlo
tak cinkni lesk
z pohárku křišťálu
a zavinu blizounce
to očekávané dovádění zdání.



Zavyj uctivě anatomické tělo
a z kostí si uždibnu
trajektorie dráh cév
jimiž s průchozím dimenziální vnad

tak nezemřu s tebou
ale se mžiky rozpolcení
v zahuštěné esenci

a této
Ach--ich vpal salsy

co že to
skalpelu čertivé lásky
ze dna tvého umu čeření.


Pode mnou je bledý strach.
to abych nezklamal v písní plameny
shořím má panenko
do uhlíků zmizení.



Slyšíš rozkrájený průvane ticha
v mysli milovaných
když se to hvízdá i září slunce...



My souznění vždyť rájům u sebe sme
a věříme k probouzení slabik harmonie

tou světluškou světlo nás prozřívá.
Autor Dejvis, 16.02.2024
Přečteno 96x
Tipy 12
Poslední tipující: IronDodo, Žluťák, Fialový metal, Vivien, Ophelia81, Psavec, cappuccinogirl, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

bingo!*

16.02.2024 14:05:16 | Vivien

Ó díky Vivien *;)

16.02.2024 14:24:35 | Dejvis

Velmi citlivé a jemné.

16.02.2024 11:53:05 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí