Blízká

Blízká

V každém kroku tvém,
vím že dokud se rozvíjíme nikdy navždy neusnem.
Když jsme si blízcí, tak přeci rosteme, nebo ne?
Vím že ano.
Dokážeme si dát to, co nám ještě nebylo nikdy dáno.
Miluji ty naše slovní spojení,
v napětí vždy čekám, kam spolu půjdeme.
Hned ráno po rozednění,
až do večera než usneme.
Blizkost tvá mě naplňuje jasem,
kam až dojdeme, uvidíme časem.
Jsem vděčným že jsi,
pak ještě i já jsem.
Autor zde.neck, 17.02.2024
Přečteno 93x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková, Psavec, Žluťák, Chane
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné, citlivé a srdcem psané.

27.02.2024 14:44:09 | mkinka

Vážím si přečtení a vnímání. Láska umí psát.
Děkuji

27.02.2024 14:52:23 | zde.neck

Rádo se děje.preji pěkný den.

27.02.2024 14:53:28 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí