Po klávesách klavíru

Po klávesách klavíru

Anotace: Písňový text, co mě napadl rovnou i s melodií.

Tančíme spolu po klávesách klavíru,

v hebkém a něžném oparu, ve víru,

jen Ty a já, hra světla šálení,

a duše Tvá - makové mámení.

 

Refrén:

A klavír zní a zní a zní,

je to hudba staletá,

Ty dobře víš a víš a víš, 

že jsem Tebou zakletá.

 

Tančíme spolu po klávesách klavíru,

bělostně lehce jak listy papíru,

ve zlatém hned paprsků souznění

po stopách jen snového blouznění.

 

Refrén:

A klavír zní a zní a zní,

je to hudba staletá,

Ty dobře víš a víš a víš, 

že jsem Tebou zakletá.

 

Tančíme spolu po klávesách klavíru,

jsme v symbióze, jsme součást vesmíru,

po těle mi sklouzává hedvábí,

tón klavíru sen denní přivábí.

 

(8.10.2021)

Autor NigarKalfa, 17.02.2024
Přečteno 83x
Tipy 12
Poslední tipující: Iva Husárková, Kaj, Rafinka, o3_gambit, Psavec, Kan, Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A kde je ta melodie?:-)

17.02.2024 09:52:28 | Žluťák

Klavír mám ráda.

17.02.2024 09:34:02 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí