sNÍ

sNÍ

Ve sněžence mezi stromy,
dnes Tvou krásu jsem tam spatřil.
Byli jsme sami,
rujna hnědé listy, ty
a tak jsem se na chvíli jen zasnil.
Jak hezkým je vnímat,
všechno to, co jde cítit nejen vidět.
Chci s tím pocitem usínat,
s myšlenkou, že jednou budu moct zblízka k Tobě přivonět.
Máme málo času pro splynutí krás.
Promiň mi, tak málo že je třeba dál jit.
Nemusíš se bát, jednou vrátím se Ti zas.
To už tady ale ty taky nemusíš být.
Pak je mým štěstím, stihl jsem Tě včas.
Krásně se vyspi, pohlazení do tvých snů
Už jdu taky, Brou v objetí s Tebou usnu.
Autor zde.neck, 22.02.2024
Přečteno 75x
Tipy 8
Poslední tipující: Iva Husárková, Psavec, Chane, o3_gambit, mkinka, Žluťák
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné.

22.02.2024 06:48:52 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí