zítra li na netu

zítra li na netu

Anotace: jen tak nácti létům v modru


zítra li bez netu

dívka když dává
jasmínovou nožku
na rohožku za dveřmi
chce už
abys šel

ale ty zůstal
a dvě slunce měl

možná si stopovat
a potkat je neměl

pozval je déšť?

ale co ty?

v autě ...

rozbřeskly záclonky
pro cizí úsvity


dnes video
našla jsem na netu

než ke mně přijely měls jenom slunce sen

pomněnky z výletů

ნათია ზარანდია -- -18

Autor J's .., 23.02.2024
Přečteno 73x
Tipy 12
Poslední tipující: jort1, IronDodo, cappuccinogirl, Psavec, paradoxy, Ophelia81, Sonador, Žluťák, mkinka, zde.neck, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí