láskaVÍ

láskaVÍ

Láska ví,
jak poznat, jsou-li pro ni oni praví,
lidé životem vzdělání.
Proč časem zapomínají na první klepání?
Láska ví ,
kde hledat, jdou-li a nezastaví,
dva blízcí si pro ní, po dlouhém čekání.
Kam mají uchovat všechno to vnitřní šeptání?
Láska ví,
kdy sama setkání s ní ti připraví,
ty a ona v oči si dívání.
Co musí člověk udělat k jejímu přivolání?

Snad stačí býti k druhým laskavý.
Pak přijde si ladným krokem jen tak bez očekávání
Autor zde.neck, 29.02.2024
Přečteno 73x
Tipy 6
Poslední tipující: jort1, Psavec, Žluťák, Sonador, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné řádky.

29.02.2024 23:51:43 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí