... a buď čirý

... a buď čirý

ti kteří se chtějí
zmocněni bez nadějí
jsou nemocní?

já jsem jiný

a mocný

jen zoufalci mají srdce

já jsem jiný

ze mě tvé emoce neudělají závislé konce




já mám všecko naháku

ty běž si psát o lásku




lehni si na nenávistné lože
bude ti dobře
jenom trochu modře

lehni si k dívce
která tě nechce

když jsme znaveni
neodrazili postele

lehni si k citové kobře

protože jak nelehneš

práskne dveřmi ložnice

a začne postelová bouře




vítězem je kyslík
začni dýchat ozon
když vyprchala myslí

a buď čirý


v koutě kleč nahý
pod obrazem víry

to přece není pravda
tomu přece nevěříš

jistě tě má ráda
jako na začátku

když nebudeš čirý

rozpoutá srdce hádku

když nebudeš čirý

budeš muset na vzduch

a ona v jinou lásku
Autor J's .., 06.03.2024
Přečteno 89x
Tipy 10
Poslední tipující: IronDodo, Žluťák, Ophelia81, Psavec, Sonador, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Emoce s lidma cloumaj, pokud je někdo ovládá vždy, všude a za všech okolností, má život jednodušší, to určitě, ale řekla bych, že i v mnohém chudší...ale to může bejt neobjektivní zhodnocení... přiznávám:-):-):-)*

06.03.2024 20:43:25 | cappuccinogirl

...jako křišťál...

06.03.2024 19:57:50 | Sonador

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí