Svítání

Svítání

Anotace: jak jaro přichází

Tóny jara obzor lámou,
zvuky jež ho provází.
Jinovatku nemám žádnou,
ta na duši neschází.

Ústa ráže slůvek milých,
střílí ladně do mých snů.
Vzpomínek na zimu pár zbylých,
pod kterými neklesnu.

Přijmi prosím moji dlaň,
by s tebou svítání sdílela.
Teplo těla svorně chraň,
plň vše na co myslelas.
Autor petrzal, 14.03.2024
Přečteno 75x
Tipy 7
Poslední tipující: Sonador, Pacik, martinaV, Žluťák, o3_gambit, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí