hvězdy jako tykadla

hvězdy jako tykadla

ve dvě v noci
blízko u měsíce jsou hvězdy jako tykadla

víno tvé
je nápoj králů

srdce však vychladlá

dvě a dvě jsou čtyři
ok jsem střízlivý

ulice je tmavá

u herny postávají v silonkách tygři

dobré ráno dámy

co tady tak samy?



brzo ztratím hlavu
do některého klína

další hodina bude nesvatá
první jako druhá mého srdce záplata

odnesu tě lásko z davu
dle hladového plánu
budeš má kolombína

ve dvě v noci
hledáš růžového pantera

zkusím na tebe pierota nebo harlekýna

vtom čtu zprávu měsíce

večernice hledá partnera

už si kontroluji knírky
v zrcátku
koukám i za trenýrky

nic
ani ta nevěra

smutná pantomima

jdu si skočit
z rozpačité situace

a zasejc

sněhová

mně péruje trampolína

je mrazivá noc

je tu něk do?

ozvěno chci tvoje špagáty

do do



jojo

jsme tři a vesmírné taxi ji má
Autor J's .., 19.03.2024
Přečteno 59x
Tipy 18
Poslední tipující: Sonador, jort1, IronDodo, Psavec, Kan, cappuccinogirl, Chane, Ophelia81, Tomcat, Iness, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nerad bych skočil do rozpačité situace

20.03.2024 12:05:35 | jort1

No do...
Jirko, až takhle do do dobrej? Jsem z tebe na vesmírný větvi a to jsem teda zvědavá, kdo mě teď dostane dolů...:-)
Ukládám si... nedá se jinak:-)**

19.03.2024 11:00:14 | cappuccinogirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí