SVATÝ HŘÍCH

SVATÝ HŘÍCH

Anotace: ...




 

foto: efes

 

hned vedle oprýskané stěny
měsíc stříbří kůži mojí ženy
leží vedle mne odkopaná
pro svatý hřích připravená
spí klidně a měsícem se nechá hladit
zatímco já to krásný tělo začínám ladit
leží na boku, zadeček vyšpulený
pod rukou utíkají mi vzdechy mojí ženy
ta pomalu procitá
měsíčním světlem celá politá
z polohy na boku uléhá na záda
takhle to má moc ráda
navzájem díváme se do očí
sténá a chvěje se našeho vzrušení úbočí
začíná svítat a měsíc jde pomalu spát

my šeptáme si:

"mám tě tak ráda",
"mám tě tak rád..."

Autor mapato, 21.03.2024
Přečteno 66x
Tipy 11
Poslední tipující: martinaV, Jan Kacíř, cappuccinogirl, Maze, Psavec, Vivien, Ondra, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné.

21.03.2024 07:10:01 | mkinka

děkuju Ti, milá Jituško a přeju krásný den...

04.04.2024 04:27:42 | mapato

Tobě též.

04.04.2024 05:05:49 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí