Bouře v srdci

Bouře v srdci

Anotace: ...

Bouře v srdci neúprosně zuří,

vlny citů se zmateně vlní

Jak blesk z černých mraků nebe prosvětluje,

náhle v duši vášeň zabliká

 

Srdce jak rozbouřené moře bouří,

láska a bolest se v jedno spojí

Do nekonečna jako hrom zahřmí,

i city v nás se k životu probouzí

 

Bouře v srdci nikdy nepřestane,

vášeň a touha pokaždé vzplane

V Tobě i ve mně stále přetrvává,

ta síla bouře nás navždy spojuje

 

Ve vlnách lásky se koupeme,

srdce se proudem citů unášet nechá

I když bouře neochvějně sílí,

v spojení lásky nalézáme pokoj

Autor Misha, 24.03.2024
Přečteno 79x
Tipy 6
Poslední tipující: Pacik, Žluťák, IronDodo, Paulín, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí