Sen o polštářku mechu

Sen o polštářku mechu

Anotace: ... když položíte ženě hlavu do klína...

                             

                                 Sen o polštářku mechu

 

Hlavu položím

na polštářek...

mechu.

Voní mi ženou, heřmánkem,

lesem,

na stráni kvetoucím...

vřesem;

plný je budoucích...

vzdechů...

Škrábe… hladí,

divoce svádí...

tvůj měkoučký... pažit...

chci tu rozkoš...zažít,

s představou kotníků…

tvých-

snad myšlenka pouhá není hned…

hřích-

jak vzhůru se...

plíží,

jsem pojednou v...

mřížích,

které mě sevřou...

tím nejsladším…

stiskem,

v tu chvíli jsem jistý si

dalším svým…

ziskem…

když polštářek svůdný

se v studánku změní,

přijde další dění;  

čas nebude nudný…

Autor mravenec, 30.03.2024
Přečteno 73x
Tipy 10
Poslední tipující: Fractura cordis aperta, IronDodo, Sonador, cappuccinogirl, martinaV, Paulín, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné.

30.03.2024 06:13:53 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí